Bahart Regatta
Amatőr Vitorlásverseny Sorozat és
Yardstick Flottabajnokság
Következő verseny
rajt időpontja
Selfie Regatta 2017-ben is.....

FOLYTATÓDIK A SELFIE REGATTA

 

2017-ben is folytatódik a Yacht Charter Guru és a Bahart Regatta közös játéka.

Szelfizz és nyerd meg csapatoddal a fődíjat, legyen a tiétek az

egyhetes adriai vitorlázás!

 

Nevezz!

A játékban a Bahart Regatta futamaira benevezett csapatok vehetnek részt.

Szelfizz!

A szelfin legyen jól látható az adott futam hivatalos versenypólója.

Nyerj!

A szelfiket a Selfie Regatta alkalmazásba kell feltölteni, ahol a szavazás is zajlik.

 

A Selfie Regatta fődíját az a csapat nyeri, amelyik az 5 forduló során a legtöbb szavazatot szerzi meg feltöltött képeivel.

 

A Selfie Regatta alkalmazás és a Játékszabályzat elérhető a Yacht Charter Guru

 

A tavalyi győztes a zánkai Papagena csapat volt, akik idén is nagy erőkkel készülnek. Hogyan sikerült nekik? Most te is megtudhatod!

 

8+1 tuti tipp, amivel Te is megnyerheted a Selfie Regatta fődíját:

 

·         Készíts minden futamon szelfit! Igaz, hogy nem kötelező minden futamon részt venni, de több nevezett szelfivel több szavazat szerezhető.

·         Legyen minél eredetibb, látványosabb a kép. Engedd szabadon a fantáziád és készíts különleges szelfit, jól megválasztott helyszínnel, kellékkel, kompozícióval!

·         Nincs megkötve a szelfi helyszíne. Nem elvárt, hogy a verseny közben szelfizz, hiszen erre nincs mindig lehetőség. Találj olyan helyszínt és beállítást, amivel valóban sok szavazatot szerezhetsz!

·         Te döntöd el, a szelfizés időpontját is. Minden szelfi elkészítésére, nevezésére és a szavazatok gyűjtésére több hét áll rendelkezésre. A futamok nevezési és szavazási határideje a következő futam előtti kedd éjfél. Ne hagyd utolsó pillanatra, hogy legyen idő a szavazatok gyűjtésére!

·         Nincs megkötés, hogy minden szereplőnek viselnie kell a pólót, illetve milyen módon kell látszania. Csak látszódjon!

·         Élj a közösségi média lehetőségeivel! Oszd meg a képet, kommenteld, hogy minél több emberhez eljusson szelfid. Egy facebook felhasználó egy képre egy szavazatot adhat le, tehát minden szavazatra szükséged lesz!

·         Jelöld be a képen szereplő csapattagokat, hogy az ő ismerőseikhez is eljusson a szelfi, és ők is szavazhassanak rátok.

·         Tudasd szavazóiddal, hogy az alkalmazás “SZAVAZOK” gombját kell használni, nem elég lájkolni (ez nem egy like gyűjtő oldal)!

+1 Keresd a népszerű és ismert helyszíneket, személyeket! A népi megfigyelések szerint nem sok minden adhat nagyobb hype-ot egy szelfinek, mint Jennifer Lawrence vagy Ryan Gosling, esetleg egy ikonikus kép a balatonőszödi kormányüdülőben vagy a Kádár-villa előtt!

 

A Bahart Regattához jó szelet, a Selfie Regattához jó szórakozást és eredményes játékot!

 


2017 MÁJ 11 12:36:11/