Bahart Regatta
Amatőr Vitorlásverseny Sorozat és
Yardstick Flottabajnokság
Következő verseny
rajt időpontja
Kedves Vitorlázók!
Ha ránézünk a versenynaptárra szomorúan jegyezzük meg, hogy lassan véget ér az idei Bahart Regatta vitorlásverseny-sorozat, hiszen a balatonszemesi kikötőnkből induló szombati futammal véget ér az idei verseny!

Csodálatos hangulatban, sportszerű versenyzéssel, versenyenként átlag 80-85 hajóval szerepeltetek a rendezvényünkön, amit ezúton is szeretnénk megköszönni Nektek!

Nagy várakozással tekintettünk az idei évre, hiszen a Balatoni Hajózási Zrt. idén először, önálló szervezésben rendezte meg a futamokat. Így már nemcsak a vízi rendezést bonyolítottuk le, hanem a parti programokat is. Reményeink szerint sikerült Nektek színvonalas Regattát rendezni!

A tízfutamos rendezvényen részt vett valamennyi munkatársunk azon fáradozott, hogy jól érezzétek magatokat és minden kikötőnkből pozitív érzésekkel, hasznos tapasztalatokkal és nem utolsósorban szép eredményekkel térjetek haza anyakikötőitekbe. Az augusztus 30-i záró rendezvényen értékes ajándékok, kikötőhelyi díjkedvezmények, és

nem utolsó sorban csillogó kupák és érmek várnak gazdára!

Gyertek el minél többen Balatonszemesre, hogy egy jó kis záró versennyel, majd azt követően ünnepélyes eredményhirdetéssel és zenés partyval koronázzuk meg a 2014. évi vitorlás szezont!

A Balatoni Hajózási Zrt. valamennyi dolgozója nevében kívánok Nektek jó szereplést és dobogós helyezéseket!

Találkozunk 2015-ben is!
Jó Szelet!

Nagy Viktória
Bahart Regatta szervezője

2014 AUG 28 02:17:47/