Bahart Regatta
Amatőr Vitorlásverseny Sorozat és
Yardstick Flottabajnokság
Következő verseny
rajt időpontja
Indul a Selfie Regatta harmadk évadja!

2018-ban ismét indul a Selfie Regatta! A Yacht Charter Guru idén harmadik alkalommal dobja fel szelfizős nyereményjátékkal a Bahart Regatta amúgy is változatos programját. A Selfie Regatta fődíja egy egyhetes adriai vitorlázás a Yacht Charter Guru felajánlásából, melyet a fotóival legtöbb szavazatot szerző csapat érdemel ki.

A tavalyi nyertes, a Hablaty csapata idén ősszel indul a nyereményvitorlázásra, míg az első szezon győztese, a Papagéna már be is váltotta nyereményét. Kapjátok elő ti is a szelfibotokat, és nyerjétek meg idén Ti az értékes fődíjat! Nevezzetek a versenysorozatra, töltsétek fel legjobban sikerült fényképeiteket a Selfie regatta applikációjába, és gyűjtsétek a szavazatokat!

A Papagéna vidám legénysége a marinában, nyereményük átvételekor

A kezdetek óta sikeresen versenyező baráti csapat, mindenki által jól ismert színfoltja a Bahart Regatta mezőnyének.

„Idén lesz 22 éve, hogy együtt hajózunk. A vitorlázás és a hozzá kapcsolódó élmények csak erősítették a barátságunkat. Amellett, hogy időnként feszegetjük a saját és a hajó korlátait, első a biztonság a versenyeken.

A Bahart Regatta indulása óta részt veszünk a hétvégi versenyeken. Már a versenynaptár megjelenésekor teleírjuk a naptárunkat… és irány a Bahart Regatta. Minden évben jó újra látni az ismerős hajókat, a jókedvű csapatokat.

Már az első Selfie Regattán eldöntöttük, hogy indulunk egy-egy ötletes fotóval és azon leszünk, hogy meg is nyerjük az egy hetes adriai vitorlázást. Már úgy érkeztünk a hétvégi versenyekre, hogy voltak ötletek, milyen fotót készítünk. Aztán ezeket az ötleteket mindig felülírta az adott pillanat és a lustaság. Amikor nem volt teljes a csapat, kivágtuk az arcképüket és hurkapálcára ragasztva tettük Őket a hajóra, nem kis derültséget keltve a kikötőben.

Az utolsó fordulóra nagyon fel kellett pörgetni a szavazást, mert nem volt biztos az első hely. Végül kemény küzdelemben elhoztuk a Yacht Charter Guru által felajánlott 1 hetes ingyenes adriai utat, amit 2017. szeptemberben be is váltottunk.

Aki hajózott már az Adrián, annak azért, aki még nem, annak pláne indulnia kell a Selfie Regattán, hiszen fantasztikus hetet töltöttünk együtt, igazi vitorlázó időben, jó széllel szeltük a hullámokat. Már a téli hónapok is izgalmasan teltek, hiszen útvonalat terveztünk, kikötőket, látnivalókat néztünk, hogy a legjobbat hozzuk ki ebből az ajándék hétből. Trogírból indultunk, csodát láttunk Telascican, megnéztük Milna csodás házait a naplementében, merültünk egy roncsot Solta-n.”

 „A tavalyi évben visszafogtuk magunkat a szelfizésben, de a 2018-as szezonban újra belevágunk nemcsak a Bahart Regatta versenyekbe, hanem a Selfie Regattába is. Mert jó játék, jó ötletek, jó képek születnek. És mindezekből egy csodás tengeri vitorlázás lehet.”

Köszönjük a beszámolót a Papagena Sailing Team-nek és jó szelet kívánunk a tavalyi nyertes Hablaty csapatnak az őszi nyereményvitorlázáshoz!

 

NEVEZZ, VITORLÁZZ, SZELFIZZ ÉS NYERJ!

https://yachtcharterguru.com/selfieregatta/


2018 MÁJ 14 09:25:35/