Bahart Regatta
Amatőr Vitorlásverseny Sorozat és
Yardstick Flottabajnokság
Következő verseny
rajt időpontja
Hamarosan indul a badacsonyi futam...

Hamarosan indul a BAHART Regatta amatőr Vitorlásverseny-sorozat és YS Trophy flottabajnokság!

 

A Balatoni Hajózási Zrt. a Magyar Vitorlás Szövetség stratégiai partnereként az idei vitorlás szezonban is számos területen együttműködve támogatja a vitorlás sport népszerűsítését. Többek között az utánpótlás nevelésre is kiemelt figyelmet fordít, így a vitorlázás, mint tömegsport népszerűsítését a Társaság rendezvényeihez kapcsolódóan segíti.

A BAHART Regatta valamennyi futama (5 helyszínen 10 futam) egyben YS Trophy futam is, így az MVSZ által és jóvoltából kerülnek díjazásra a YS Trophy győztesek.

Idén a Magyar Vitorlás Szövetség egy különdíjat is felajánlott minden versenyen egy egységnek, mely egy ingyenes nevezési díj a 2018- évi Évadnyitóra.

A BAHART Regatta 1-2. futamára Badacsonyban kerül sor május 27-28-án, mely egyben a Marina Yacht Sport Kft-nek köszönhetően Plastimo nagydíj is.

Értékes nyeremények:

2017-ben a Marina Yacht Sport - beszállítóinak segítségével - szponzorálja a Balatoni Hajózási Zrt, valamint a TVSK egyes versenyeit.
A helyezetteknek komoly díjakat adunk át, de minden résztvevő kap valamilyen apró, azonban hasznos ajándékot.
A Bahart Regatta első versenyét (Badacsonyban) a francia Plastimo-val közösen szponzoráljuk, a harmadik versenyen (Alsóörs-Balatonföldvár) pedig az osztrák FSE-Robline a társ szponzorunk. 
A TVSK Pünkösdi regatta versenyét önállóan visszük, a díjak itt zömében Silva, Baltic, Wichard termékek lesznek.
Az alábbiakban bemutatjuk az 1-3. helyezett díjait, azonban azt a díjkiosztó előtt sorsoláson fogjuk eldönteni, hogy ezeket melyik osztály dobogósai fogják elnyerni.

Díjaink

A vacsora idején kisorsolunk továbbá 15 igen értékes Plastimo terméket egy tombolajáték keretében. Ezen a játékon minden benevezett hajó ingyen kap egy tombola szelvényt, de a nyerési esélyek növelése céljából további jegyek is vásárolhatók.
A tombolatárgyakat már a pénteki nevezés idején, valamint szombaton a leggyorsabb hajók beérkezésétől kezdve jól látható helyen  bemutatjuk. 

 

Várunk szeretettel!

 

Jó Szelet!

Versenyszervezők és Támogatók



2017 ÁPR 25 18:07:35/