Bahart Regatta
Amatőr Vitorlásverseny Sorozat és
Yardstick Flottabajnokság
Következő verseny
rajt időpontja
A Bahart Regatta Szigligeten folytatódik
A Bahart Regatta következő, azaz 7-8. futama a szigligeti vitorláskikötőben kerül megrendezésre , mely 2014. június 14-től a kisgyerekes családok kedvelt kikötőjévé válhat. Hogy miért?

Újabb szolgáltatással bővült a a szigligeti kikötő!

A Balatoni Hajózási Zrt. és a Kikötő Étterem közösen megvalósított egy Európai Uniós előírásoknak megfelelő játszóteret a 108 kikötőhellyel rendelkező id. Szívós Istvánról elnevezett szigligeti vitorláskikötőben.

A 2014. június 14-i átadási ünnepségen jelen volt a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója Dr. Halmos Gábor , aki elmondta mennyire fontos, hogy  a legkisebbekre is gondoljunk, hiszen ők lehetnek a jövő vitorlás generációja. Már ebben  a korban is fontos, hogy jól érezzék magukat a kikötő berkein belül.

Beszédet mondott még a névadó fia Dr. Szívós István olimpiai bajnok vízilabdázónk, Balassa Balázs Szigliget település Polgármestere és Gabriele  Prosser (osztrák kikötőhelybérlő), aki a hajósok nevében megköszönte a fejlesztést.

Varga Mária a Kikötő étterem vezetője megköszönte minden támogatónak  a csodálatos játszótér megvalósítását, és kiemelte, hogy mennyire fontos egy ilyen esetben a társadalmi szerepvállalás, és reméli, hogy a jövőben egyre több kisgyermekes vitorlás túrázó látogatja meg a szigligeti kikötőt.

2014 JÚL 22 18:26:18/